LIVE MUSIK MED GANG I - TIL FESTEN ELLER SPILLESTEDET

Bendix Band er en trio, som siden 1996 har spillet i Sverige, Tyskland, Grønland og overalt i Danmark.

Vi har spillet i DR’s P4 og flere gange leveret de musikalske indslag til TV2’s Go’morgen Danmark. Vi har underholdt på festivaller, spillesteder og til fester, blandt andet for virksomheder som Novo Nordisk, Volvo, Time/System og Würth Danmark.

Repertoiret består af rock-, pop- og country numre, som voksne mennesker kan synge med på. Og de er alle rigtig gode at danse til.
Numrene er hentet fra navne som  Chuck Berry, The Beatles, Eric Clapton, The Eagles, Creedence Dlearwater Revival. Elvis Presley, Buddy Holly, Bob Marley, Dire Straits, Bob Dylan, John Fogerty, Ricky Nelson, The Beautiful South, Kris Kristofferson, Johnny Cash, Hank Williams, Lynn Anderson og Charlie Rich.

Bandet består af  erfarne musikere, der tager opgaven at spille musik alvorligt:

Festen kan jo ikke laves om – den skal være vellykket første gang.

 

Bandet består af

Ole Bendix

(vokal og guitar) 

Spiller også med Fistful Of Dollars og Peter Abrahamsen. Derudover arbejder han som studiemusiker – specielt på pedal steel guitar og dobro og har medvirket på produktioner for en lang række kunstnere. Underviser i guitar og pedal steel guitar.

Kristian Lassen

(trommer og vokal) 

Har spillet trommer professionelt i flere end 30 år med blandt andre Streetbeat m. Cæcilie Nordby og Nina Forsberg, Bamboo Brothers,Ivan Pedersen, Ester Brohus, Peter Abrahamsen. Han har desuden spillet slagtøj til diverse teater- og revyforestillinger. Er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som janitsar og han har arbejdet som studiemusiker i forskellige sammenhænge. Underviser desuden nye trommetalenter.

Bo Liengård

 (bas og vokal) 

Bassist blandt andet med Erik Grip, Cathy Lesurf, Smalltown Blues Band, Barflies og Peter Abrahamsen.

Musikken

Musikken er glad og dansevenlig pop, rock, country, 50’er og 60’er-musik med gang i. Det er uanset om det er til private- eller firmafester, på spillesteder, festivaller eller caféer.

Vi skaber den gode og festlige stemning, der er med til at gøre dit arrangement til en succes.

Du får kendte numre fra store navne som Chuck Berry, Beatles, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, The Eagles, Dire Straits, Rick Nelson, Eddie Cochran, Willie Nelson, Elvis Presley, John Fogerty, Johnny Cash, Chet Atkins, Stevie Wonder, Charlie Rich og mange flere.

Bendix Band er en trio, som siden 1996 har spillet mange steder i Danmark, Sverige, Tyskland og på Grønland. Vi har også backet mange solister. Blandt andre to meget velsyngende, grønlandske søstre – nemlig Julie og Krissie Berthelsen. Fra USA og Canada har vi spillet sammen med navne som Scooter Lee, The Woodys, Jerry Hill, Sylvia Winters, Shane Weems, Hachet, Taylor McKay, Barb Marchuck og John Permenter.

Vi har spillet i DR’s P4 og flere gange leveret de musikalske indslag til TV2’s Go’morgen Danmark. Vi har underholdt på festivaler, spillesteder, til fester. Og arrangementer for virksomheder som Novo Nordisk, Volvo, Time/system og Wúrth Danmark.

Pressebillede fra venstre Ole Bendix, Kristian Lassen og Bo Liengård

Kontakt

Det er let at få et tilbud eller booke Bendix Band

Ring til Kristian Lassen på
40 417 184
eller send os en mail på
post @ bendixband.dk